Referenties

Middelman Wonen en Mode
Kostenbesparing Afvalkosten – 22% en energiekosten – 19%
“Wij maken gebruik van de diensten van Euretco en zo hebben wij via KostenCheck een onderzoek uit laten voeren. Na 2 weken kregen wij een duidelijk rapport voorzien van actiepunten. De uitvoering werd zorgvuldig en punctueel afgehandeld. Wij hadden er geen omkijken naar.”
Grontmij
Kostenbesparing - energiekosten – 21%
“De Grontmij beheert in Nederland vele wooncomplexen. Wij regelen algemene zaken, waaronder het inkopen van energie. KostenCheck is voor ons een uitkomst, want goed beheer van energiecontracten kost veel tijd en vergt specifieke kennis. De werkwijze van KostenCheck sluit volledig aan bij onze stijl.”
Euretco
Zakelijke kostenbesparing
Euretco is een retailorganisatie die service en diensten verleent aan ondernemers zoals Pronto, Superkeukens, Profijtmeubelen en Trendhopper.
Door de samenwerking met KostenCheck kan Euretco een extra toegevoegde waarde bieden aan deze ondernemers. Aangesloten ondernemers ervaren uiteindelijk een verbetering van het bedrijfsresultaat.
Ambachtsbakker
Besparing bedrijfskosten
De Ambachtsbakker is een overkoepelende organisatie voor kwaliteitsbakkers. Aangesloten bakkers ervaren de grote voordelen van onder andere: collectiviteit, advies en naamsbekendheid.
Inmiddels heeft KostenCheck bij ruim een kwart van de aangesloten Ambachtsbakkers een succesvol onderzoek afgerond op het gebied van energie.
Ambachtsbakker Schreuder
Besparing bedrijfskosten - Verlaging energiekosten - 22%
“Naast een forse besparing op energie en een goed advies over de contractsvorm heeft KostenCheck een slepend probleem opgelost. Jarenlang hebben wij door fouten van onze energieleverancier te veel betaald. Door volharding en doortastendheid van KostenCheck heeft de correctie plaatsgevonden.“
Ambachtsbakker van Kooten
Besparing bedrijfskosten - Verlaging energiekosten - 22%
“Wij zijn via KostenCheck overgestapt naar een voordelige energie-en telefoonleverancier. Ook is onze elektrameter aangepast, waardoor wij voor transport van elektra maar liefst 52% minder zijn gaan betalen. KostenCheck levert een perfecte nazorg.”
Sportcity
Besparing bedrijfskosten - Besparing drukwerk – 5%
“Wij verspreiden regelmatig grote hoeveelheden huis-aan-huis reclamefolders, waarbij de kosten voor drukwerk hoog oplopen. Via het netwerk van KostenCheck kwamen we in contact met een interessante drukwerkleverancier. De prijs/kwaliteit verhouding sluit nu beter aan bij onze wens, zodat we kunnen spreken van toegevoegde waarde.”
Voortjes Schilders
Kostenbesparing energie – 21%
“Heerlijk, een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en ook nog een enorme besparing weet te realiseren.”
Univé energie
Besparing bedrijfskosten - energiekosten van 21%
“KostenCheck heeft de energiekosten van onze kantoren onderzocht en dat resulteerde in een besparing van 21%. Daarnaast hebben wij een goed onderbouwd advies gekregen over de af te sluiten contractsvorm. KostenCheck opereert onafhankelijk en dat spreekt ons erg aan.”
Drukkerij Brügemann
Besparing bedrijfskosten - Verlaging energiekosten -22%
“Energiekosten onderzoeken heeft niet mijn prioriteit en ik heb er ook geen verstand van. Maar nu we 22% besparen vind ik het jammer, dat we al die jaren te veel hebben betaald.
‘Afspraak is afspraak’ hebben wij hoog in het vaandel en KostenCheck begrijpt dat heel goed.”
Autobedrijf van der Woude
Kostenbesparing telefoniekosten – 15% en verlaging energiekosten – 19%
“Besparen is altijd zeer welkom, maar het uitzoeken kost erg veel tijd en vraagt kennis van zaken. KostenCheck onderzoekt ook zaken die je anders laat liggen, zoals een goede infrastructuur van je telefoonlijnen. Kortom, zeer tevreden.”
Sauna Cantarel
Besparing bedrijfskosten - verlaging energiekosten – 15%
“Ondanks ons vaste contract voor energie heeft KostenCheck het contract laten aanpassen. Wij hebben nu bij dezelfde leverancier een nieuw vast contract voor 3 jaar met een lager tarief. Ik heb geen omkijken meer naar energie en dat geeft een gevoel van rust en vertrouwen. KostenCheck heeft eenvoudige voorwaarden en werkt op basis van ‘No Cure No Pay’. Deze werkwijze spreekt mij erg aan.“